Wat is een dienstencheque?

Een dienstencheque is een betaalmiddel waarmee u als particulier tegen een zeer gunstige prijs beroep kan doen op hulp van huishoudelijke aard. Deze hulp wordt vergoed op basis van één dienstencheque per gepresteerd uur. Bij aankoop betaalt u € 9,- per cheque. De dienstencheque is fiscaal aftrekbaar (€ -1,80 per cheque), waardoor de uiteindelijke kostprijs voor u als klant slechts € 7,20 per cheque bedraagt.

Ons personeel heeft een geldige arbeidsovereenkomst en is verzekerd tegen arbeidsongevallen en burgerlijke aansprakelijkheid.

 

Welke hulp kan u krijgen?

De activiteiten die de huishoudhulp mag uitvoeren in het kader van dienstencheques, zijn o.a. schoonmaken (inclusief de ramen), wassen en strijken, kleine naaiwerken en het bereiden van maaltijden.
De dienstencheques kunnen ook gebruikt worden voor strijkdiensten uitgevoerd door ons strijkatelier.

 

Wie kan gebruik maken van dienstencheques?

Iedereen kan gebruik maken van dienstencheques, op voorwaarde dat ze niet voor beroepsdoeleinden gebruikt worden.

 

Wenst u poetshulp aan te vragen?

Maak uw dagelijks leven aangenamer en ontlast u van tijdrovende huishoudelijke taken! Schakel onze hulp in en contacteer ons via onderstaande gegevens.

 

 

Heeft u interesse om te poetsen in het kader van dienstencheques?

Kom ons fantastisch team van poetshulpen mee versterken ! Contacteer ons via onderstaande gegevens en stel uw kandidatuur voor onze wervingsreserve.

 

Contact poetshulp:

Evelien Kovac       :    089 51 88 52
Viviane Emons      :    089 51 88 54

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.